Dnes sa pomodlím

11.05.2020 / Knižné tipy

eb721f49-6fcb-4a8a-8655-e5b845b0a4d0

Recenzia

Kedy ste sa naučili modliť sa? Väčšina z nás sa zhodne na tom, že kedysi dávno v detstve. Či už šlo o babičku, mamu či otca, spomienky na konkrétny moment a človeka, ktorý nás naučil prvé modlitby, sú pre väčšinu z nás prinajlepšom matné.

Napriek tomu si všetci uvedomujeme, aké kľúčové je viesť k modlitbe našich najmenších, a to už od najútlejšieho veku. Veď modlitba je pre vzťah s Bohom nevyhnutná. Z jej bohatstva predsa čerpáme po celý život!

Ako však viesť deti k modlitbe tak, aby sme ich od nej v konečnom dôsledku neodradili?

Skvelým pomocníkom vám bude knižka Dnes sa pomodlím. Toto prekrásne dielo detičky zaujme na prvý pohľad práve vďaka nádherným ilustráciám. Tie vhodne dopĺňajú kratučké modlitby.

V knižke nájdete nielen „klasické“ každodenné modlitby typu Otče náš, Zdravas’ a Sláva, ale aj modlitby spolu so svätcami ako Matka Tereza, Ján Pavol II., Jozef i Klára.

Dnes sa pomodlím deťom navyše ukáže, ako sa môžu modliť za svojich blížnych – kamarátov, učiteľov i starých rodičov. V skratke – knižka obsahuje všetky najdôležitejšie modlitby, aké dieťa v predškolskom veku potrebuje.

Ak teda hľadáte vhodný darček pre najmenšieho člena vašej rodiny, vyberte Dnes sa pomodlím. Som si istá, že sa knižka bude páčiť nielen deťom, ale i vám a budete sa z nej spolu s deťmi radi modliť aj napriek tomu, že ste už dávno dospelí :)

Bibliografické údaje

Meno autora: kolektív autorov
Názov knihy: Dnes sa pomodlím

Vydavateľstvo: Zachej.sk
Rok vydania: 2018
Počet strán: 304
Väzba: mäkká

0 komentárov

Martina Bednáriková

Milujem Ježiša celým srdcom a túžim o ňom svedčiť celým svojím životom i všetkým, čo mám. Moje srdce horí pre modlitbu, pretože každá chvíľa, ktorú trávim v Božej prítomnosti, ma trvalo mení k lepšiemu. Preto sa na tomto blogu snažím skĺbiť moju lásku k Bohu, knihám a písaniu. Zastihnete ma kedykoľvek na [email protected].

Páči sa ti, čo čítaš? Potom sa prihlás na odber noviniek.
Odhlásiť sa môžeš kedykoľvek.

Komentáre

Napíš komentár